פרופ' לימור גולדנר

ראש ביה"ס ויו"ר ועדת M.A – ראש מרכז אמילי סגול לטיפול באומנויות

פרטי קשר:

פרופ' לימור גולדנר היא מטפלת באמנות מוסמכת ומדריכה. היא עומדת בראש בית הספר לטיפול באמצעות אמנויות ומשמשת כיועצת אקדמית למעבדת סגול למחקר יישומי ולטיפול בילדים ומתבגרים בסיכון. עבודתה מתרכזת בחקר טראומה והתעללות רגשית בילדים, יחסי חונכות ובתהליך ההחלמה של נשים החוות אלימות מגדרית, וביטויים האמנותיים של תהליכים אלה. היא הייתה מעורבת בסדרת מחקרים לאיתור התנהגויות נטילת סיכון, לבחינת הפוטנציאל של מחויבות ופעילות חברתית כמחוללת שינוי בחייהן של נשים מודרות מבחינה חברתית, ובפיתוח גישות חדשניות לטיפול בילדים ובנשים שעברו התעללות רגשית ומינית במסגרת קשר אינטימי. בעבר, שימשה כמנהלת ההדרכה של פרוייקט פר"ח שבמכון וייצמן ועסקה רבות בחקר חונכות. כמו כן, ריכזה את לימודי התואר השני בטיפול באמצעות אמנויות באוניברסיטת חיפה ובמכללה האקדמית החרדית 'מבחר' בבני ברק ובכך לקחה חלק פעיל בהתפתחות מערך הטיפול במגזר החרדי, ובהשתלבותן של נשים חרדיות בשוק התעסוקה.